Chilipølse og spennende potetmos Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Chilipølse og spennende potetmos

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Chilipølse og spennende potetmos

Chilipølse og spennende potetmos Foto: Synøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

Hjemmelaget potetmos med smak av ­parmesan og en knallgrønn ertepuré er delikat å spise sammen med krydrede pølser.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Ertepuré

130g
Grønne erter(dypfryste)
0.5dl
Kjøttbuljong(vann + ½ ss fond)

Potetmos med parmesan

1ts

SLIK GJØR DU

  1. Skrell poteter, kok i lett saltet vann. Hell av vannet og mos potetene.


  2. Pisk inn olivenolje og parmesan til en luftig mos. Smak til med salt, pepper og urter.


  3. Kok opp erter i buljongen. Bruk ­stavmikser og kjør til en puré. Smak til med salt og pepper.


  4. Bland ertepureen forsiktig inn i ­potetmosen, men ikke slik at det blander seg helt.


  5. Skjær pølser i skiver og stek i panne sammen med pinjene. Server pølsene til mosen og strø pinjer over.

Chilipølse og spennende potetmos Foto: Synøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN