Chilipølse og spennende potetmos
Chilipølse og spennende potetmos Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Chilipølse og spennende potetmos

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Chilipølse og spennende potetmos

Chilipølse og spennende potetmos Foto: Synøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

Hjemmelaget potetmos med smak av ­parmesan og en knallgrønn ertepuré er delikat å spise sammen med krydrede pølser.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Ertepuré

130g
Grønne erter(dypfryste)
0.5dl
Kjøttbuljong(vann + ½ ss fond)

Potetmos med parmesan

1ts

SLIK GJØR DU

  1. Skrell poteter, kok i lett saltet vann. Hell av vannet og mos potetene.


  2. Pisk inn olivenolje og parmesan til en luftig mos. Smak til med salt, pepper og urter.


  3. Kok opp erter i buljongen. Bruk ­stavmikser og kjør til en puré. Smak til med salt og pepper.


  4. Bland ertepureen forsiktig inn i ­potetmosen, men ikke slik at det blander seg helt.


  5. Skjær pølser i skiver og stek i panne sammen med pinjene. Server pølsene til mosen og strø pinjer over.

Chilipølse og spennende potetmos Foto: Synøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN