Chorizo- og bacongrateng med pasta
Chorizo- og bacongrateng med pasta Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
35min
totalt
50min

Chorizo- og bacongrateng med pasta

nivå
Lett
aktiv
35min
totalt
50min

Chorizo- og bacongrateng med pasta

Deilige smakskombinasjoner! Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

3.5 (2 stemmer)
Kremaktig pasta med en topping av bacon og chorizo – det må bare bli godt!  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
400g
Pasta(rør)
1stk
1ss
Sennep(fransk, grov)
2dl
Hvitost (Gulost)(til å gratinere med)
1klype(r)
1klype(r)
1pakke(r)
Bacon(140 g)

SLIK GJØR DU

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken og skyll i kaldt vann. Sett ovnen på 200°.

  2. Skjær løk i tynne båter. Bland pasta med løk, crème fraîche, sennep og gratengost.

  3. Krydre med salt og pepper og legg det i en ildfast form. Skjær pølse i skiver og skjær baconet i mindre biter. Fordel dette over pastaen. Del tomatene i to og legg dem rundt.

  4. Gratiner formen midt i ovnen i ca. 25 minutter. Server rykende varm og strø gjerne litt hakket persille over. En salat er godt til.

Deilige smakskombinasjoner! Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

3.5 (2 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN