Coleslaw på rødkål med dill og sennep
Coleslaw på rødkål med dill og sennep Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Coleslaw på rødkål med dill og sennep

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Coleslaw på rødkål med dill og sennep

TIL GRILL: Prøv med rødkål i coleslawen.

Foto: Mette Randem

Inneholder

Laktose
Egg

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

En frisk og god coleslaw som passer fint til all slags grillmat, særlig den som har mye fett og røyksmak.   Oppskriften er hentet fra Det beste jeg vet: Salamis siste snøft.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
Rødkål(Cirka 1,2 kilo)
2ts
2stk
Dill(2-3 ss, finhakket)
1ss
Dijonsennep(1-2 ss)
2dl
Yoghurt(Matyoghurt)
1ss
Pepperrot(Finrevet. Kan sløyfes)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær rødkålen i tynne strimler. Ha i en bolle sammen med sukker og salt og bland godt.

  2. Hell over eddik og dillfrø. La blandingen stå slik til like før du skal servere. Bland av og til. (Du kan servere med en gang, men det blir bedre hvis du får latt den stå slik.)

  3. Like før servering, bland inn dill, sennep, yoghurt, rømme og majones. smak til med salt og eventuelt pepperrot og mer eddik.

TIL GRILL: Prøv med rødkål i coleslawen.

Foto: Mette Randem

Inneholder

Laktose
Egg

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN