Coq au vin-gryte
Coq au vin-gryte  Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Coq au vin-gryte

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Coq au vin-gryte

Gryte med kylling, bacon, aromasopp og hvitvinssaus Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Gluten

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

Coq au vin gryte med kylling og bacon

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Stek bacon i en stor kjele (som skal romme alt sammen). Ta baconet ut av kjelen. Ha i kyllingen og stek den i kjelen til den får litt farge (ha i smør eller olje om det ikke er nok baconfett). Legg også kyllingen til side.

  2. Ha i hakket løken og stek til den er gyllen. Ha i mel, litt smør, og la det putre en minutts tid før du har i vinen, litt og litt (som når du lager saus).

  3. Del opp sopp og gulrot og ha i kjelen sammen med knust hvitløk, laurbær, bacon og kyllingbitene. La det koke til kyllingen er mør. Server med frisk timian og persille.

Gryte med kylling, bacon, aromasopp og hvitvinssaus Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Gluten

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN