Cottage cheese-kake
Cottage cheese-kake Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
15min
totalt
40min

Cottage cheese-kake

nivå
Middels
aktiv
15min
totalt
40min

Cottage cheese-kake

Deilig lavkarbo-kake med cottage cheese og sitron. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

3.1 (5 stemmer)
Dette er en kake med frisk sitronsmak.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER
2stk
3.25dl
1stk
2ts
Sukrin(Stevia)
1.5stk
Gelatin(plater)
6ss
Vann(kokende)

Pynt

1pakke(r)
Bjørnebær(friske)
2stk
Sitron(skiver og skall)

SLIK GJØR DU

  1. Hakk nøttene, og smelt smøret. Bland dette sammen, og fordel det i en 24 cm kakeform. Stekes ved 200 ˚ i 10 minutter, og avkjøles.

    Kjør cottage cheesen i en food prosessor til en jevn masse. Pisk eggene godt.

    Pisk fløten til krem, og tilsett Stevia. Rør ut gelatinpulveret med kokende vann. Bland alt dette forsiktig sammen og tilsett sitron.

    Hell kremen over nøttebunnen, og sett kaken i kjøleskapet i en time. Pynt med friske bjørnebær, sitronskiver og sitronskall.

Deilig lavkarbo-kake med cottage cheese og sitron. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

3.1 (5 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN