Cottage cheese- og maispletter
Cottage cheese- og maispletter Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Cottage cheese- og maispletter

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Cottage cheese- og maispletter

Dette er et godt alternativ til pannekaker. Laget med mais og cottage cheese. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

Prøv disse plettene istedenfor ­pannekaker. Maiskorn gir fin farge og cottage cheese sørger for ­metthetsfølelse.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1boks(er)
Mais(liten boks med maiskorn)
6stk
0.5ts
150g
1stk

SLIK GJØR DU

  1. Hell vannet av maisen. Mos ­maisen til en jevn pure med gaffel, eller kjør i foodprosessor.

    Pisk sammen eggene og rør inn hvetemel. Bland med maispureen, cottage cheese, salt og pepper.

    Smelt smør i stekepanne og stek små pletter på middels varme, ca. 2 minutter på hver side.

    Server nystekte pletter med ­sprøstekt bacon, salat og brød.

Dette er et godt alternativ til pannekaker. Laget med mais og cottage cheese. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN