Cottage cheese-pai
Cottage cheese-pai Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
2t

Cottage cheese-pai

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
2t

Cottage cheese-pai

MIDDAGSPAIEN: Dette er en rask, enkel og ikke minst velsmakende middag for hele familien.

Foto: Opplysningskontoret for Meieriprodukter

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

Hva skal vi ha til middag? Prøv denne lekre paien. Passer til middag hele året. Server gjerne litt spekeskinke ved siden av, eller en god salat.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
150g
0.5ts
1ss

Fyll

6skiver
4stk
0.5dl
Matfløte(eller melk)

SLIK GJØR DU

  1. Smøret smuldres i melet, og blandes sammen med salt og vann. La deigen hvile kaldt cirka en time.

  2. Kjevl deigen ut til en leiv. Kle en paiform eller en annen ildfast form. Forstek paiskallet ved 225 °C i cirka ti minutter.

  3. Stek baconet, og la det renne av på tørkepapir.

  4. Pisk eggene sammen med fløte/melk og krydderet, og bland dette sammen med cottage cheese.

  5. Hell røren i det ferdigstekte paiskallet. Legg baconskivene og tomatene i pairøren.

  6. Stekes på ca 200 °C i cirka 35 minutter.

MIDDAGSPAIEN: Dette er en rask, enkel og ikke minst velsmakende middag for hele familien.

Foto: Opplysningskontoret for Meieriprodukter

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN