Couscous-salat
Couscous-salat Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
8min
totalt
20min

Couscous-salat

nivå
Lett
aktiv
8min
totalt
20min

Couscous-salat

Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Couscous er hvetegryn som er raske å tilberede og de er drøye i bruk. Kjøp gjerne couscous av fullkorn. I denne salaten er det verken kjøtt eller fisk, men eggene metter godt. Egg er et supert næringsmiddel full av vitaminer og mineraler.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Dressing

3dl
Yoghurt(matyoghurt)
1fedd
Hvitløk(knust)
1stk
Sitronsaft(smak til)
4stk
Egg(hardkokte)
1pakke(r)
0.5stk
10stk
Oliven(svarte)
0.5glass
0.5stk
Sitron(saft)
1klype(r)
Salt(smak til)
1klype(r)
Svart pepper(smak til )
0.5ts
1ts

SLIK GJØR DU

  1. Kok couscousgrynene, som angitt på pakken å la det avkjøles.

  2. Hard kok eggene i ca. 8 min. og avkjøl. Skrell eggene og del i båter.

  3. Del tomater i to og skjær agurk og selleri i biter.

  4. Bland olje, sitronsaft, salt og krydder med couscousen.

  5. Bland forsiktig inn resten av ingrediensene og legg på fat. Pynt salaten med oliven og eggbåter.

  6. Rør sammen dressingen og smak til. Server den til salaten sammen med godt brød.

Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN