Couscoussalat
Couscoussalat Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Couscoussalat

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Couscoussalat

Couscous er anvendelig og passer til det meste. Rikelig med revet sitronskall og hakket persille gir frisk og god smak. Foto: Mette Møller

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

En frisk og enkel salat som passer godt som en lett lunsj, en forrett eller som tilbehør til godt lammekjøtt. Her kan du gjerne bytte ut couscous med bulgur. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
Rødløk(finhakket)
0.5stk
Agurk(i terninger)
1dl
Oliven(hakket)
2stk
Plommetomat(i terninger)
100g
Fetaost(smuldret)
1stk
Sitron(skallet)
1klype(r)
1klype(r)
4dl
Couscous(kokt og avkjølt)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær og hakk opp grønnsakene, riv sitronskallet og legg fennikelskivene i isvann slik at de blir sprø. 

  2. Kok couscous som beskrevet på pakka, og avkjøl den. 

  3. Bland alle ingrediensene sammen og smak til med sitronsaft, salt og pepper. Pynt med fennikel på toppen.

Couscous er anvendelig og passer til det meste. Rikelig med revet sitronskall og hakket persille gir frisk og god smak. Foto: Mette Møller

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN