Couscoussalat med reker
Couscoussalat med reker Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
20min

Couscoussalat med reker

nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
20min

Couscoussalat med reker

Gjestene vil elske couscoussalat med blodgrapefrukt, jordbær, avokado, reker og kremet limerøre. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Fisk
Skalldyr
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Det er godt med gryn i salaten og det metter. Couscous er lett å bruke. I stedet for jordbær kan du bruke andre bær eller biter av nektariner. I stedet for reker kan du bruke stekte baconbiter i salaten.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Limerøre

1stk
Lime(finrevet skall)
1klype(r)
Salt(smak til )
1klype(r)
Svart pepper(smak til )
5dl
1stk
Grapefrukt(blodgrapefrukt)
400g
Reker(rensede)
0.5stk

SLIK GJØR DU

  1. Kok couscous etter anvisning på pakken. Tilsett smør, avkjøl.

  2. Skjær grapefrukten i båter uten hinner. Del jordbær i skiver. Rens avokado og del i biter. Legg couscousen på et salatfat. Legg på grapefrukt, jordbær, avokado, salatbader og reker. Strø over hakket løk.

  3. Bland cottage cheese, crème fraîche, salt og pepper til en røre. Smak til og server røren til salaten.

Gjestene vil elske couscoussalat med blodgrapefrukt, jordbær, avokado, reker og kremet limerøre. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Fisk
Skalldyr
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN