Dessertpai med blåbær og nektarin
Dessertpai med blåbær og nektarin Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
1t

Dessertpai med blåbær og nektarin

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
1t

Dessertpai med blåbær og nektarin

Dessertpai med blåbær, nektarin, krem og vaniljekesam Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

Brukt ferdig paibunn så sleger du sammen denne desserten kjemefort!  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Fyll

1beger
Kesam(vanilje)
1beger
10blad

SLIK GJØR DU

  1. Rull deigen ut, dekk paiformen og prikk med gaffel. Sett formen kjølig i ca. 15 minutter.

  2. Stek paibunnen ved 180° i 15–20 minutter. Avkjøl før den fylles.

  3. Visp fløten til krem med sukker og vaniljesukker. Bland vaniljekesam forsiktig i kremen. Ha blandingen i det stekte, avkjølte paiskallet. Pynt med blåbær og båter av nektarin.

Dessertpai med blåbær, nektarin, krem og vaniljekesam Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN