Dillstuede poteter Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min

Dillstuede poteter

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min

Dillstuede poteter

Potet med dillsaus er et herlig tilbehør til sommermiddagen, enten på koldtbord eller til spekemat Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2 (8 stemmer)
Dillstuede poteter kan du servere til både spekemat og sommerskinke 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
10stk
2ss
Hvetemel(bruk maizena om du ønsker glutenfri)
2dl
2dl
Vann(kokevann fra poteten)
0.5ts
1ts

SLIK GJØR DU

  1. Skrell potetene og skjær dem i terninger. La dem koke i 15 minutter.

  2. Smelt smør i en kjele og rør inn mel.

  3. Spe med melk blandet med potetvann under om­røring til en tykk saus. Smak til med salt og pepper og dill.

Potet med dillsaus er et herlig tilbehør til sommermiddagen, enten på koldtbord eller til spekemat Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2 (8 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN