Dobbelbakte poteter Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
1t 15min
totalt
1t 30min

Dobbelbakte poteter

nivå
Lett
aktiv
1t 15min
totalt
1t 30min

Dobbelbakte poteter

Dette er Charlottes amerikanske potetfavoritt som hun helst serverer som egen rett fordi den er ganske mektig, men utrolig god. Foto: Mette Møller

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.2 (7 stemmer)
Dette er Charlottes amerikanske potetfavoritt som hun helst serverer som egen rett fordi den er ganske mektig, men utrolig god. Benytt ulike oster etter smak, og ha gjerne i stekt bacon eller skinke. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
4stk
Potet(bakepotet)
1stk
Blåmuggost(eller cheddar/gulost)
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Prikk potetene med en gaffel og bak dem i ovnen på 220 grader i rundt 1 time. 

  2. Skjær av et lokk og ta ut innmaten med en skje. Behold skallet helt. 

  3. Ha potetmassen i en bolle og bland i crème fraîche, hakket vårløk, sennep og revet ost. Smak til med salt og pepper, og fyll massen tilbake i potetskallet. 

  4. Ha litt revet ost på toppen og bak de fylte potetene på 200 grader i 15 min. til de er varme inni og gylne oppå.

Dette er Charlottes amerikanske potetfavoritt som hun helst serverer som egen rett fordi den er ganske mektig, men utrolig god. Foto: Mette Møller

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.2 (7 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN