Doble sjokoladehjerter
Doble sjokoladehjerter Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
1t

Doble sjokoladehjerter

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
1t

Doble sjokoladehjerter

Sjokoladekjeks fylt med hvit sjokolade. Foto: Erik Karlsson

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Dobbelt dose sjokoladekaker med fyll av hvit sjokolade. Trykk gjerne ut stjerne eller andre figurer hvis du foretrekker det.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Rør smør og melis luftig. Bland sammen resten av ingrediensene, og sikt det i smørblandingen. Arbeid lett sammen til en deig.

  2. Pakk deigen i plastfolie, og la den hvile i ca. 30 minutter.

  3. Kjevle deigen ut til en 3 mm tykk leiv. Trykk ut figurer med pepperkakeformer (hjerter), og legg på bakepapir på stekeplate. Stek kakene midt i ovnen ved 175° i 10–12 minutter. Avkjøl kakene på rist.

  4. Kok opp fløte, og trekk det av varmen. Tilsett hakket sjokolade, og rør om til alt er smeltet. La fyllet avkjøles i kjøleskapet til en smørbar konsistens.

  5. Fordel sjokoladefyllet på halvparten av kakene, og legg sammen med den andre halvparten.

  6. Smelt hvit sjokolade og pynt kakene. Avkjøl.

Sjokoladekjeks fylt med hvit sjokolade. Foto: Erik Karlsson

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN