Dukkah - krydderblanding
Dukkah - krydderblanding Oppskrift
nivå
Lett
totalt
10min

Dukkah - krydderblanding

nivå
Lett
totalt
10min

Dukkah - krydderblanding

Lag hjemmelaget krydderblanding med nøtter og frø Foto: Lisbeth Michelsen

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

1.3 (3 stemmer)
Dukkah - krydderblanding

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Tips: Bak poteter eller rødbeter, del opp, og dypp snittflaten først i olje, så i krydderblandingen.

  2. Krydderne får enda mer aroma om du varmer dem litt på et stekebrett eller i en tørr stekepanne. Men, det går også fint uten. Kjør alt sammen kjapt i en kjøkkenmaskin, men stopp før det blir et helt homogent pulver. Det skal være litt kornete konsistens.

  3. Bruk til fisk og kjøtt.

Lag hjemmelaget krydderblanding med nøtter og frø Foto: Lisbeth Michelsen

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

1.3 (3 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN