Egg Cocette
Egg Cocette Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Egg Cocette

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Egg Cocette

Bakte egg, eller «Oeufs en Cocette», er en elsket fransk klassiker. Perfekt lite måltid til helger og ferier. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

3.5 (3 stemmer)
Bakte egg, eller «Oeufs en Cocette», er en elsket fransk klassiker. Server disse små porsjonsformene med ristet brød og du har et fantastisk lite brunsjmåltid.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER
4stk
1ss
Smør(til smøring)
1klype(r)
Salt(velg egen mengde)
1klype(r)
Svart pepper(velg egen mengde)
1ss
Timian(hakket)
4skiver

SLIK GJØR DU

  1. Forvarm ovnen til 220°. Smør små porsjonsformer med smør.

  2. Dekk bunnen med revet ost. Del småtomater i to og tilsett sammen med crème fraîche. Knekk ett egg i hver form og dryss over salt og pepper.

  3. Sett formene på en rist midt i ovnen. Bak dem midt i ovnen i 10-15 minutter. Dryss over timian før servering.

  4. Server med godt brød, gjerne ristet noen minutter i ovnen.

Bakte egg, eller «Oeufs en Cocette», er en elsket fransk klassiker. Perfekt lite måltid til helger og ferier. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

3.5 (3 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN