Egg og bacon-muffins
Egg og bacon-muffins Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
30min

Egg og bacon-muffins

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
30min

Egg og bacon-muffins

ALT I ETT: Frokosten har aldri vært enklere med disse muffinsene.

Foto: Erik Hannemann

Inneholder

Gluten
Egg

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.9 (20 stemmer)
Muffin med alt du skulle ønske deg til frokost. Du kan ikke servere mindre enn tre til hver.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
3skiver
3skiver
3stk
3ts
Gressløk(finhakket)
Nøytral matolje(til pensling)

SLIK GJØR DU

  1. Forvarm ovnen til 200 grader.

  2. Bruk et glass til å stikke ut sirkler av loffskivene.

  3. Legg baconskivene rundt langs innsiden av formene.

  4. Knekk eggene oppi formene.

  5. Bak dem i ovnen i cirka 20 minutter.

  6. Dryss over gressløk ved servering.

ALT I ETT: Frokosten har aldri vært enklere med disse muffinsene.

Foto: Erik Hannemann

Inneholder

Gluten
Egg

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.9 (20 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN