Egg popovers
Egg popovers Oppskrift
nivå
Vanskelig
aktiv
30min
totalt
45min

Egg popovers

nivå
Vanskelig
aktiv
30min
totalt
45min

Egg popovers

Vannbakkels Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

3 (6 stemmer)
Har du ikke laget popovers før? Bare å se hvordan de hever seg i ovnen er verdt hele operasjonen. Spis dem gjerne med en dipp og noen rå, fine sukkererter og reddiker.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Forvarm ovnen til 220 grader.

  2. Pensle 6-8 former i muffinsbrett med smeltet smør.

  3. Pisk sammen mel, salt, melk og egg til en klumpfri røre med små bobler (omtrent ett minutt). Fyll formene omtrent ¾ fulle.

  4. Bak i ovnen i omtrent 25-30 minutter. (Om du åpner ovnen kan de falle sammen.)

  5. Tips: Ha gjerne i litt friske urter eller revet ost

Vannbakkels Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

3 (6 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN