Eggedosis
Eggedosis Oppskrift
nivå
Lett
totalt
10min

Eggedosis

nivå
Lett
totalt
10min

Eggedosis

Eggedosis kan du servere i små glass for den er ganske mektig. Foto: per

Inneholder

Egg

Oppskrift

Vurdering

2.3 (6 stemmer)
Sørg for at du har ferske egg og at de er romtemperert når du skal piske. Eggedosisen skal bli skikkelig stiv og du skal kunne skrive «OLE» på overflaten.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
2stk
Eggeplomme(romtempererte)
2stk
Egg(romtempererte)

SLIK GJØR DU

  1. Pisk eggeplommer, egg og sukker til en luftig og stiv eggedosis. Hell den i 4-6 serveringsglass og server med det samme.

Eggedosis kan du servere i små glass for den er ganske mektig. Foto: per

Inneholder

Egg

Oppskrift

Vurdering

2.3 (6 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN