Ekstra grove matmuffins Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
40min

Ekstra grove matmuffins

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
40min

Ekstra grove matmuffins

PERFEKT HVERDAGSLUNSJ: Denne oppskriften gir deg grove matmuffins, supert som niste i en travel hverdag.

Foto: Opplysningskontoret for brød og korn

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.2 (11 stemmer)
Matmuffins passer godt til matpakka. Du kan også servere dem som en enkel hverdagsmiddag med en spekeskinke og en salat til. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Ha alle ingrediensene utenom fyllet i en bakebolle og bland godt.
  2. Del fetaosten i biter, tomatene i båter og grovhakk spinaten. Bland forsiktig inn i muffinsrøren.
  3. Bruk et muffinsbrett med plass til 12 muffins. Plasser papirformer i muffinsbrettet og fyll 2/3 av formen.
  4. Stek muffinsene midt i ovnen på 200 °C i 20–25 minutter. Avkjøl på rist.

PERFEKT HVERDAGSLUNSJ: Denne oppskriften gir deg grove matmuffins, supert som niste i en travel hverdag.

Foto: Opplysningskontoret for brød og korn

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.2 (11 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN