Elg i tortillalefse
Elg i tortillalefse Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Elg i tortillalefse

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Elg i tortillalefse

Med kvernet elgkjøtt, rødbeter og pepperrot gir du fredagstacoen en ny og spennende smak. Foto: Mette Møller

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

Kvernet elgkjøtt smaker sunt og godt i både tacoskjell og tortillalefser, og denne varianten med blant annet rødbeter og pepperrot gir en ny og spennende smak på fredagstacoen. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
400g
Elgkjøtt(kvernet)
0.5stk
Løk(hakket)
0.5ts
0.5beger
1ss
Pepperrot(revet)
1klype(r)
1klype(r)
8skiver
Rødbete(sylta)
1pakke(r)
1pakke(r)

SLIK GJØR DU

  1. Stek kjøttet i en panne sammen med hakket løk, timian og spisskummen. 

  2. Varm lefsene i foliepakke i ovnen. 

  3. Pisk sammen rømme og pepperrot, og smak til med salt og pepper. 

  4. Hakk rødbetene i terninger, og fyll lefsene med salat, elgkjøtt, rødbeter og pepperrotrømme.

Med kvernet elgkjøtt, rødbeter og pepperrot gir du fredagstacoen en ny og spennende smak. Foto: Mette Møller

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN