Enkel rabarbrapai
Enkel rabarbrapai  Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
35min
totalt
50min

Enkel rabarbrapai

nivå
Lett
aktiv
35min
totalt
50min

Enkel rabarbrapai

Enkel og smaksrik rabarbrapai. Perfekt sommerdessert. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

3 (1 stemmer)
Du kan også bruke ferdig kjøpt paibunn, så er paien ekstra lettvint å lage.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Fyll

1stk
2dl
Rabarbra(i terninger)

SLIK GJØR DU

  1. Bland alle ingrediensene til bunnen i bollen til en food prosessor. La maskinen gå til alt er blandet og samlet til en deig.

  2. Ha deigen på bakebordet og kjevle eller trykk ut deigen og legg i en paiform, ca. 26 cm i diameter. Dekk bunnen og godt opp langs kantene med deigen. Stek formen i nedre del av ovnen ved 200° i ca. 10 minutter.

  3. Bland sammen alt til fyllet og hell det i den forstekte bunnen. Stek paien ytterligere i 20–25 minutter til fyllet er stivnet.

  4. Server paien lunken eller kald med vispet krem, kesam vanilje eller is til. Strø gjerne mandler over ved servering.

Enkel og smaksrik rabarbrapai. Perfekt sommerdessert. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

3 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN