Enkle knekkebrød
Enkle knekkebrød  Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
1t

Enkle knekkebrød

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
1t

Enkle knekkebrød

Inneholder

Gluten

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.8 (260 stemmer)
Å lage knekkebrød selv er så enkelt at det nesten er flaut å bruke oppskrift. Når man har gjort det en gang, så kan man det.
1dl
Linfrø(, knuste)
1ts
4dl
1ss
Honning( (kan sløyfes))

SLIK GJØR DU

  1. Forvarm ovnen til 150 grader, varmluft. 

  2. Kle to bakebrett med bakepapir. 

  3. Bland alle ingrediensene i en bolle til en jevn blanding (viktig at alt melet kommer i kontakt med vannet). 

  4. La det svelle i ca 20 minutter. 

  5. Fordel på to brett. smør utover til det er helt jevnt, bruk gjerne en fuktig slikkepott.

  6. La spor (ruter) med baksiden av en kniv, så store du vil ha knekkebrødene. 

  7. Stek i ovnen til de er gylne - omtrent 50 minutter. Snu gjerne stekebrettet etter 30 minutter - alle ovner steker litt ujevnt

  8. La dem avkjøle seg før du knekker dem opp. 

Inneholder

Gluten

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.8 (260 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN