Entrecôte med grønnsakspyd og basilikumcouscous
Entrecôte med grønnsakspyd og basilikumcouscous Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
8min
totalt
25min

Entrecôte med grønnsakspyd og basilikumcouscous

nivå
Lett
aktiv
8min
totalt
25min

Entrecôte med grønnsakspyd og basilikumcouscous

Grillet entrecôte og grønnsakspyd med cherrytomat, sjalottløk og squash. Serveres med basilikumcouscous. Rask og lekker middag. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

Det smaket alltid godt med entrecôte. Server med grillet grønnsakspyd og basilikumcouscous.  Oppskriften er til 8 grillspyd. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Grønnsakspyd

8stk
8stk
1ts
700g
Entrecôte(av storfe)
0.5ts

Basilikumcouscous

0.5pakke(r)
Basilikum(fersk)
1stk
Løk(evt. 2 stk vårløk)
2ss
Smør(til steking)

SLIK GJØR DU

  1. Kok couscousen etter anvisning på pakken. Grovhakk basilikumen og finhakk løken. Stek løken gylden i en kjele med margarin. Bland inn varm couscous. Rør inn basilikum til slutt.

  2. Skrell sjalottløken, skyll tomatene og del squashen i halve skiver. Tre grønnsakene på spyd. Pensle med olje og ha på salt og pepper. Grill spydene på middels sterk varme i ca. 5 minutter, mens du snur dem ofte.

  3. Pensle entrecôtene med olje og krydre med salt og peppermiks. Grill dem på middels sterk varme i 3–4 minutter på hver side (avhengig av tykkelsen).

  4. Når kjøttsaften begynner å piple på oversiden kan du snu skivene og steke dem videre til rosa kjøttsaft pipler fram.

Grillet entrecôte og grønnsakspyd med cherrytomat, sjalottløk og squash. Serveres med basilikumcouscous. Rask og lekker middag. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN