Eple og fennikelsalat med grillet kylling
Eple og fennikelsalat med grillet kylling Oppskrift
nivå
Lett
totalt
20min

Eple og fennikelsalat med grillet kylling

nivå
Lett
totalt
20min

Eple og fennikelsalat med grillet kylling

FRISTENDE KOMBINASJON: Det er lett og la seg friste av eple og fennikel.

Foto: matprat.no

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.6 (3 stemmer)
Eple- og fennikelsalat er i seg selv et friskt og crispy tilbehør til stekt kjøtt og grillmat. Her har vi blandet grillet kylling i salaten og toppet den med deilig blåmuggost. Resultatet er en himmelsk rett!

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Sitronolje

0.5ts
1ss
Kruspersille(finakket)
4stk
Kyllinglår(grillet)
0.5ts
150g
Grønne erter(dypfryste)
2stk

SLIK GJØR DU

  1. Rens kyllinglårene du har grillet, for skinn og bein. Riv kyllingkjøttet i mindre biter.

  2. Rist valnøtter i en varm stekepanne. Krydre med litt salt. 

  3. Kok erter ca. 2 minutter i lettsaltet vann, hell av kokevannet og avkjøl dem raskt i kaldt vann.

  4. Skjær eple i tynne skiver og fennikel i strimler.  Bland det sammen med kyllingkjøtt, valnøtter og erter. Smuldre blåmuggost over.

  5. Sett den ekstra gode smaken på salaten med frisk sitronolje. Pisk sitronsaft og salt i en bolle. Tilsett olivenolje og pisk til oljedressingen har en tykk og fin konsistens. Rør inn persillen.

FRISTENDE KOMBINASJON: Det er lett og la seg friste av eple og fennikel.

Foto: matprat.no

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.6 (3 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN