Eple- og kokossnitter
Eple- og kokossnitter Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
1t

Eple- og kokossnitter

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
1t

Eple- og kokossnitter

Lekre snitter fylt med epler og kokos. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Egg

Oppskrift

Vurdering

Sprøtt og søtt med kremaktig kokosfyll.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Kokosfyll

1stk
Eple(stort og syrlig)
1stk

Glasur

0.5dl
1ts

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 200°. Lag kokosfyllet: Finriv eplet til det blir ca. 1 ½ dl. Mål opp alle ingrediensene i en kjele og varm på svak varme under omrøring. Ta kjelen av varmen når fyllet begynner å bli litt seigt og holder sammen.

  2. Hakk raskt sammen alle ingrediensene til deigen, gjerne i en food prosessor. Del den i tre jevnstore biter og trill ut til lengder like store som stekeplaten. Legg dem på bakepapir og trykk ned en fordypning på langs. Fordel kokosmassen i fordypningen.

  3. Stek lengdene midt i ovnen i ca. 15–18 minutter. Avkjøl.

  4. Bland melis og vann til en glatt glasur og fordel det over lengdene ved servering. Skjær i snitter.

Lekre snitter fylt med epler og kokos. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Egg

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN