Eplescones Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
25min

Eplescones

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
25min

Eplescones

Eplescones bakes med bakepulver og ikke gjær og derfor er e superraske å bake. 

Foto: PER ERVLAND

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

3.4 (11 stemmer)
Bak disse sconesene raskt og enkelt i muffinsformer. De smaker saftig og friskt av eple og ingefær.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1ts
100g
5dl
Yoghurt(naturell)
1stk
Eple(revet)
2ss
Ingefær(revet)
1stk
Egg(pensling)
1stk

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 250 grader. Bland mel, salt og bakepulver i en bolle. Fordel smøret i terninger i melet og smuldre sammen til en en grynete masse. 

  2. Tilsett yoghurt, grovrevet eple og finrevet ingefær og bland godt sammen. Fordel deigen i muffinsformer gjerne i muffinsbrett.

  3. Pensle sconesene med sammenpisket egg og stikk ned en epleskive i hver scones. Stek sconesene midt i ovnen i 10-15 minutter. Avkjøl på rist og server gjerne med eplemos og ost. 

Eplescones bakes med bakepulver og ikke gjær og derfor er e superraske å bake. 

Foto: PER ERVLAND

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

3.4 (11 stemmer)

DEL OPPSKRIFTEN