Eplesufflé Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
50min
totalt
1t 15min

Eplesufflé

nivå
Middels
aktiv
50min
totalt
1t 15min

Eplesufflé

Sufflédessert med eple, kanel og vanilje. Unik dessert som vil imponere! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

3 (16 stemmer)
Sufflé kan være et risikoprosjekt, men velger du denne oppskriften, er du nesten garantert å lykkes. Flott å servere som dessert.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Skrell eplene, ta ut kjernehus og skjær resten i biter.

  2. Legg eplebitene i smurt suffléform på ca. 1 liter, og dryss kanel og sukker over.

  3. Bland vaniljekrem, eggeplommer og maisenna. Vend til slutt i stivpiskede eggehviter. Hell røren formen oppå eplene.

  4. Stek suffleen 175º i ca. 50 minutter. Server straks, gjerne med vispet kremfløte til.

Sufflédessert med eple, kanel og vanilje. Unik dessert som vil imponere! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

3 (16 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN