Eplesufflé
Eplesufflé Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
50min
totalt
1t 15min

Eplesufflé

nivå
Middels
aktiv
50min
totalt
1t 15min

Eplesufflé

Sufflédessert med eple, kanel og vanilje. Unik dessert som vil imponere! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

3.5 (12 stemmer)
Sufflé kan være et risikoprosjekt, men velger du denne oppskriften, er du nesten garantert å lykkes. Flott å servere som dessert.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Skrell eplene, ta ut kjernehus og skjær resten i biter.

  2. Legg eplebitene i smurt suffléform på ca. 1 liter, og dryss kanel og sukker over.

  3. Bland vaniljekrem, eggeplommer og maisenna. Vend til slutt i stivpiskede eggehviter. Hell røren formen oppå eplene.

  4. Stek suffleen 175º i ca. 50 minutter. Server straks, gjerne med vispet kremfløte til.

Sufflédessert med eple, kanel og vanilje. Unik dessert som vil imponere! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

3.5 (12 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN