Ertesuppe med pølse
Ertesuppe med pølse Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Ertesuppe med pølse

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Ertesuppe med pølse

Med en stor pose fryste erter kan du lage en herlig fristende suppe som får en lekker grønn farge. Server med pølsebiter. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

Server suppen med stekte pølse-, baconbiter eller stekt kylling. Du kan gjerne bruke matfløte istedet for crème fraîche. Rester av kokte poteter eller pasta kan tilsettes i suppen. Da blir den ekstra mettende.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
800g
7dl
1ss
Dill(hakket)
300g
Pølse(i biter)

SLIK GJØR DU

  1. Del pølser i biter, og stek raskt i panne.

  2. Finhakk løken. Kok opp løk, erter, vann og buljongterning. La det koke cirka 5 minutter.

  3. Legg i crème fraîche, og kjør suppen glatt med en stavmisker til en suppe. Smak til med salt, pepper og dill

  4. Legg pølsebitene i suppen og server med knekke­brød eller grovt, ferskt brød.

Med en stor pose fryste erter kan du lage en herlig fristende suppe som får en lekker grønn farge. Server med pølsebiter. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN