nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Ertesuppe med pølse
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Ertesuppe med pølse
Server suppen med stekte pølse-, baconbiter eller stekt kylling. Du kan gjerne bruke matfløte istedet for crème fraîche. Rester av kokte poteter eller pasta kan tilsettes i suppen. Da blir den ekstra mettende.
DETTE TRENGER DU
PERSONER1stk
1fedd
800g
Grønne erter(fryste)
7dl
2stk
Kyllingkraft (hønsebuljong)(terninger)
1dl
Crème fraîche(lett)
1ss
Dill(hakket)
300g
Pølse(i biter)
SLIK GJØR DU
Del pølser i biter, og stek raskt i panne.
Finhakk løken. Kok opp løk, erter, vann og buljongterning. La det koke cirka 5 minutter.
Legg i crème fraîche, og kjør suppen glatt med en stavmisker til en suppe. Smak til med salt, pepper og dill
Legg pølsebitene i suppen og server med knekkebrød eller grovt, ferskt brød.