Fajitas med kylling og byggryn
Fajitas med kylling og byggryn
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Sett ovnen på 200 grader og smør et stekebrett med olivenolje.
Skjær kyllingfilet i skivet og smør dem inn med olivenolje og halvparten av tacokrydderet som du bare blander sammen i en skål.
Skjær løk og paprika i tynne skiver og legg dem på stekebrettet med kyllingbitene over. Dyss over resten av krydderet.
Stek det hele midt i ovnen i 20-25 minutter til kyllingen er gjennomstekt og grønnsakene er myke og saftige. Press over limesaft.
Mens du steker grønnsaker og kylling i ovnen, deler du avokadoene i to, fjerner steinene og tar ut kjøttet. Mos avokadoene med en gaffel. Bland inn limesaft, kesam, finhakket hvitløk, og chili renset for frø og finhakket. Smak til med salt og rør inn koriander om ønskelig. Oppbevar guacamolen i lufttett boks i kjøleskapet så den ikke får mye oksygen. Da unngår du at den blir brun.