Fargerik pai med ­krepsehaler og mango
Fargerik pai med ­krepsehaler og mango Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
1t

Fargerik pai med ­krepsehaler og mango

nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
1t

Fargerik pai med ­krepsehaler og mango

Fargerik pai med krepsehaler og mango Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Fisk
Skalldyr

Oppskrift

Vurdering

Stek paibunnen ferdig og vent med fyllet til like før servering. Dette er en lettvint, god og fargerik pai som vil overraske. Start med en ferdig paibunn, eller lag en fra bunnen av.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER
0.5stk
Purreløk(den hvite delen)
1beger
Kremost(naturell)
1ts

Til servering

1boks(er)
Sjøkreps(krepsehaler)
5stk
Tomat(småtomater)
1stk
1stk

SLIK GJØR DU

  1. Lag grunndeigen eller rull deigen ut og dekk en smurt paiform. Prikk i bunnen med en gaffel. Sett den kjølig i ca. 15 minutter.


  2. Skyll og hakk purren fint. Bland purre, kremost og crème fraîche. Ha i salt og pepper. Stek paiskallet midt i ovnen ved 200° i 10–15 minutter og avkjøl.


  3. Fordel kremostblandingen i det avkjølte paiskallet. La krepsehalene renne av. Del tomatene i to, og del mango i biter. Fordel krepsehalene, tomatene og mango oppå blandingen i paiskallet. Pynt med salat ved servering.

Fargerik pai med krepsehaler og mango Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Fisk
Skalldyr

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN