Fargerik paprikapai  Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
45min
totalt
1t 30min

Fargerik paprikapai

nivå
Middels
aktiv
45min
totalt
1t 30min

Fargerik paprikapai

Pai med gul, grønn og rød paprika, hvitløk, ost og cayennepepper gir en fargerik og spennende middag Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

Paprika er kjempegodt fyll i pai. Stek den myk i pannen først. Da blir den bedre på smak. Bruk ferdig paibunn så er middagen raskt ferdig.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Fyll

1stk
Paprika(rød)
1stk
Paprika(grønn)
1stk
Paprika(gul)
2stk
3stk
1klype(r)
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Legg deigen ut i en paiform, og sett i kjøleskapet i ca. 30 minutter.

  2. Rens og del paprika i strimler. Stek paprika myk og blank i smør sammen med tynne skiver løk.

  3. Strø osten i paien, og legg over paprikastimlene.

  4. Pisk sammen fløte og egg, og bland med salt, pepper og kajennepepper. Fordel fyllet over paien.

  5. Stek paien på nederste rille i ovnen ved 200 º i ca. 30 minutter. Server paien varm eller kald.

Pai med gul, grønn og rød paprika, hvitløk, ost og cayennepepper gir en fargerik og spennende middag Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN