nivå
Middels
aktiv
45min
totalt
1t 30min
Fargerik paprikapai
nivå
Middels
aktiv
45min
totalt
1t 30min
Fargerik paprikapai
Paprika er kjempegodt fyll i pai. Stek den myk i pannen først. Da blir den bedre på smak. Bruk ferdig paibunn så er middagen raskt ferdig.
DETTE TRENGER DU
PERSONERFyll
1stk
Paprika(rød)
1stk
Paprika(grønn)
1stk
Paprika(gul)
2stk
1fedd
2dl
3stk
2dl
Hvitost (Gulost)(revet)
1klype(r)
1klype(r)
1klype(r)
SLIK GJØR DU
Legg deigen ut i en paiform, og sett i kjøleskapet i ca. 30 minutter.
Rens og del paprika i strimler. Stek paprika myk og blank i smør sammen med tynne skiver løk.
Strø osten i paien, og legg over paprikastimlene.
Pisk sammen fløte og egg, og bland med salt, pepper og kajennepepper. Fordel fyllet over paien.
Stek paien på nederste rille i ovnen ved 200 º i ca. 30 minutter. Server paien varm eller kald.