Fastelavnsboller med bringebærmousse og lakris
Fastelavnsboller med bringebærmousse og lakris Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
2t 10min

Fastelavnsboller med bringebærmousse og lakris

nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
2t 10min

Fastelavnsboller med bringebærmousse og lakris

En herlig variant over temaet fylt fastelavnsbolle. 

Foto: Morten Eik

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

Fyll fastelavnsbollen med noe annet enn krem og syltetøy. Bringebær og lakris smaker godt sammen!

DETTE TRENGER DU

PERSONER
2.5stk
Gelatin(plater)

SLIK GJØR DU

  1. Bløtlegg gelatinplatene i minst 5 minutter. 

  2. Bland sammen bringebær, melis og frø fra vaniljestangen. Varm opp under omrøring. Klem vannet ut av gelatinplatene, ha dem over i bærblandingen, og rør til de løses opp. Hell blandingen over i en bolle og la avkjøles noe.

  3. Pisk kremfløte til krem. Bland en tredel av kremen inn i bærene mens de er litt lune. Vend inn resten av kremen og la moussen stå og sette seg i 2-4 timer. 

En herlig variant over temaet fylt fastelavnsbolle. 

Foto: Morten Eik

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN