Fastelavnsboller med ostekrem og salt karamell Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min

Fastelavnsboller med ostekrem og salt karamell

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min

Fastelavnsboller med ostekrem og salt karamell

Perfekt fyll i alt fra fastelavnsboller til kaker. 

Foto: Morten Eik

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3.6 (21 stemmer)
Fint som fyll og tilbehør i fastelavnsboller, kaker og desserter. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Ostekrem

250g
130g

Salt karamell

0.25ts

SLIK GJØR DU

  1. Ha romtemperert smør og melis og vaniljesukker i bakebolle og pisk hvitt. Tilsett ost og visp godt sammen. La kremen stå litt i kjøleskapet og stivne. Del bollene i to. Sprøyt eller smør et godt lag ostekrem på bollebunnen. 

  2. Ha alle ingrediensene i en kjele og la det smelte på lav varme. Skru opp varmen og la det småkoke i ca. 10 minutter eller til det tykner. Rør rundt og pass på så det ikke brenner seg. Sett til avkjøling. 

Perfekt fyll i alt fra fastelavnsboller til kaker. 

Foto: Morten Eik

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3.6 (21 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN