Fastelavnsboller med sitronsmør (lemoncurd)
Fastelavnsboller med sitronsmør (lemoncurd) Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Fastelavnsboller med sitronsmør (lemoncurd)

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Fastelavnsboller med sitronsmør (lemoncurd)

Syrlig og søt. Frisk og fin. Flott i alt fra fastelavnsboller til kaker og desserter. 

Foto: Morten Eik

Inneholder

Egg

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

4.5 (2 stemmer)
Søt og syrlig. Frisk og fin. Flott krem til kaker og desserter. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
3stk
Sitron(revet skall og saft)
3stk
130g
Smør(i terninger)

SLIK GJØR DU

  1. Ha sitronsaft, finrevet sitronskall, sukker og egg i en kjele. Rør blandingen over svak varme til det tykner, men ikke koker. Ta kjelen av platen, og visp inn smøret. Sett i kjøleskap til avkjøling. 

Syrlig og søt. Frisk og fin. Flott i alt fra fastelavnsboller til kaker og desserter. 

Foto: Morten Eik

Inneholder

Egg

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

4.5 (2 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN