Favorittpasta med skalldyr
Favorittpasta med skalldyr Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Favorittpasta med skalldyr

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Favorittpasta med skalldyr

Pasta servert med blåskjell og reker. Foto: Pontus Ferneman

Inneholder

Fisk
Skalldyr
Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

En skvett tørr hvitvin i sausen gir mer smak. Kok i så fall sammen sausen rett før skalldyrene skal tilsettes.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
150g
Reker(renset)
150g
Blåskjell(i lake)
400g
0.5stk
Purreløk(finhakket)
1ss
Smør(til steking)
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken. Legg sukkerertene i pastavannet når det er ca. ½ minutt igjen av koketiden.

  2. Stek løken myk og blank. Tilsett crème fraîche og sennep og smak til med krydder. Kok sausen sammen noen minutter. Vend i skalldyrene og la dem bli varme, i 1–2 minutter.

  3. Server den nykokte pastaen straks med skalldyrsausen. Server gjerne salat til.

Pasta servert med blåskjell og reker. Foto: Pontus Ferneman

Inneholder

Fisk
Skalldyr
Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN