Fersk potetsalat med egg og ansjos
Fersk potetsalat med egg og ansjos Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Fersk potetsalat med egg og ansjos

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Fersk potetsalat med egg og ansjos

I stedet for ansjos kan du bruke kryddersildfileter eller matjessild. Foto: All Over Press

Inneholder

Egg
Fisk

Oppskrift

Vurdering

Litt salt smak er godt når det er sommer og solen varmer.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
500g
Potet(kokt og avkjølt)
4stk
Egg(hardkokt)
1boks(er)
Ansjos(cirka 100 g)
0.5stk
Agurk(i strimler)
1bunt

Dressing

0.5dl
Dill(hakket)
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Bland sammen honning og sennep. Drypp i olje under kraftig pisking. Bland i dill og gressløk. Smak til med salt og pepper. Pynt med gressløk.

  2. Skjær poteter i skiver. Skjær salaten på langs slik at den henger sammen.

  3. Fordel poteter og salat på et stort fat. Legg på egg, ansjos og agurk i tynne skiver på langs, bruk gjerne ostehøvel. Skjær løken tynt og legg på.

  4. Pynt med gressløk og reddikskiver. Server med dressingen.

I stedet for ansjos kan du bruke kryddersildfileter eller matjessild. Foto: All Over Press

Inneholder

Egg
Fisk

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN