Ferskpotetsalat med sjalottløk, gulrot og spinat Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
50min

Ferskpotetsalat med sjalottløk, gulrot og spinat

nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
50min

Ferskpotetsalat med sjalottløk, gulrot og spinat

Stor potetsalat med som er godt følge til grillmaten. Foto: Synnøve Dreyer

Oppskrift

Vurdering

3.7 (5 stemmer)
Salaten er god å spise både varm og kald. Den passer også godt til grillmat og fisk. Dette er en stor porsjon som du kan servere til mange.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1.5kg
1kg
Gulrot(små)
1bunt
80g
Spinat(baby)

Dressing

2ss
0.5ts
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 250°. Skrubb potetene. Skrell gulrøtter og skjær i grove biter. Skjær løk i båter.

  2. Legg poteter og gulrøtter i en langpanne og stek midt i ovnen i ca. 40 minutter til poteter og gulrøtter er møre. Tilsett løk når det er ca. 10 minutter igjen av steketiden.

  3. Pisk sammen sennep, eddik og vann. Tilsett oljen under pisking. Krydre med salt og pepper og smak til.

  4. Hell dressingen over grønnsakene og la det stå i 5 minutter. Vend i timian og spinat og server.

Stor potetsalat med som er godt følge til grillmaten. Foto: Synnøve Dreyer

Oppskrift

Vurdering

3.7 (5 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN