nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
50min
Ferskpotetsalat med sjalottløk, gulrot og spinat
nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
50min
Ferskpotetsalat med sjalottløk, gulrot og spinat
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
3.7 (5 stemmer)
Salaten er god å spise både varm og kald. Den passer også godt til grillmat og fisk. Dette er en stor porsjon som du kan servere til mange.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Sett ovnen på 250°. Skrubb potetene. Skrell gulrøtter og skjær i grove biter. Skjær løk i båter.
Legg poteter og gulrøtter i en langpanne og stek midt i ovnen i ca. 40 minutter til poteter og gulrøtter er møre. Tilsett løk når det er ca. 10 minutter igjen av steketiden.
Pisk sammen sennep, eddik og vann. Tilsett oljen under pisking. Krydre med salt og pepper og smak til.
Hell dressingen over grønnsakene og la det stå i 5 minutter. Vend i timian og spinat og server.
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
3.7 (5 stemmer)