Festgryte med kyllinglår
Festgryte med kyllinglår Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Festgryte med kyllinglår

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Festgryte med kyllinglår

Smakfull gryte med kylling og grønnsaker Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Estragon er et godt krydder som passer med kylling. Denne gryten kan du lage til mange gjester.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1.  1. Del kyllinglårene i to ved kneleddet. Vend kyllingstykkene i hvetemel, som er blandet med litt salt og ­pepper. Varm olje i en panne og stek kyllingen pent brun.

    Ha i løken og la den steke et par minutter til den begynner å bli litt myk. Tilsett kyllingkraft, som er rørt sammen med crème fraîche og kok opp. La kyllingen småkoke i ca. 20 minutter eller til lårstykkene er møre.

    Dryss hakket estragon over før servering. Server festgryten med aspargesbønner og kokte poteter.

Smakfull gryte med kylling og grønnsaker Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN