Feta- og tranebærmuffins
Feta- og tranebærmuffins Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
45min

Feta- og tranebærmuffins

nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
45min

Feta- og tranebærmuffins

Kos deg med feta- og tranebærmuffins i matpakka! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Matmuffins er enkle å bake og deilige å spise som de er. Ta gjerne muffins med i matpakken!

DETTE TRENGER DU

PERSONER
0.5ts
1stk
1.25dl
100g
Fetaost(grovsmuldret)
1dl
Tranebær(tørket)

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 200°. Smelt smøret og la det avkjøles.

  2. Bland mel, bakepulver og salt i en bakebolle. Pisk smøret sammen med egget og melken.

  3. Vend fetaost og tranebær i melet. Tilsett melkeblandingen. Arbeid sammen til en klissete deig.

  4. Fordel deigen i papirformer i muffinsbrett. Stek muffinsene midt i ovnen i ca. 20 minutter. Avkjøl på rist og server dem nystekte.

Kos deg med feta- og tranebærmuffins i matpakka! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN