Fetaostbiffer med tzatziki
Fetaostbiffer med tzatziki Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
40min

Fetaostbiffer med tzatziki

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
40min

Fetaostbiffer med tzatziki

Deilig middag med greske smaker. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Smakfulle fetaostbiffer servert med stekte potetbåter og en tzatzikivariant med reddiker er delikat middagsmat!  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
2skiver
Brød(loff)
1.5dl
500g
Karbonadedeig(eller kjøttdeig)
1stk
1ss
Løk(revet)
1klype(r)
1klype(r)
1stk
Paprika(rød)

Tzatziki

2dl
Yoghurt(gresk)
1bunt
2fedd
Hvitløk(finhakket)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Smuldre brødet i en bolle og fjern skorpen. Hell vannet over. Bland og kjør dette i en mikser. La blandingen svelle noen minutter.

  2. Tilsett kjøttdeig, egg, løk, salt og pepper. Bland sammen.

  3. Skjær paprika i små biter. Bland paprika, persille og smuldret ost i deigen. Form den til 8 biffer.

  4. Vask, rens og finhakk reddiker og bland med yoghurt, hvitløk og salt.

  5. Stek biffene til de får fin farge på begge sider i smør og legg dem over i ildfast form. Etterstek ved 225° i ca. 10 minutter.

  6. Server biffene med ovnsbakte poteter, salat og tzatziki. Eller legg biffene i pitabrød med tzatziki og salat som en lettere lunsjrett.

Deilig middag med greske smaker. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN