nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
40min
Fin fisk med soppdekke
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
40min
Fin fisk med soppdekke
Fisken stekes i ovnen og er gratinert med spennende topping. Bruk sopp du har tilgjengelig.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Sett ovnen på 175°. Rens og skjær sopp i fine skiver. Finhakk tørkede tomater. Skrell og finhakk sjalottløk og hvitløk.
Varm opp en stekepanne med 4 ss olivenolje. Rør i sopp, løk og tørkede tomater og stek noen minutter. Smuldre i fetaosten. Smak til.
Legg fiskebitene i en ildfast form eller på bakepapir på plate. Fordel tomatblandingen over fisken. Stek fisken midt i ovnen i ca. 20 minutter til den er gjennomstekt.
Server fisken med f.eks. kokte poteter, erter og tomater. Dryss på urter ved servering.