Finnbiff i pitabrød
Finnbiff i pitabrød Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Finnbiff i pitabrød

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Finnbiff i pitabrød

Nyt en lørdags godbit! Finnbiff i pitabrød med rødløk, paprika, vårløk og mangochutney. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

Lørdagssnadder som er lett å lage får du ved å fylle pitabrød med finnbiff, grønnsaker og en smakfull dressing.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1pakke(r)
Reinskav(400 g)
1ts
2ss
Smør(til steking)
1stk
Paprika(gul)

Tilbehør

1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Stek reinskav i litt smør sammen med vårløk i ringer. Strø på salt og pepper. Varm pitabrødene som anvist på pakken.

  2. Fyll reinskav i varme pitabrød, legg på litt hakket rødløk og paprika.

  3. Bland sammen rømme og mangochutney og smak til med salt og pepper. Server de fylte pitabrødene med mangochutney over.

Nyt en lørdags godbit! Finnbiff i pitabrød med rødløk, paprika, vårløk og mangochutney. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN