Fisk i karri- og eplebuljong
Fisk i karri- og eplebuljong Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Fisk i karri- og eplebuljong

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Fisk i karri- og eplebuljong

Deilig suppe som er rask og enkel å lage. Foto: Mette Møller

Inneholder

Fisk

Oppskrift

Vurdering

Denne fiskesuppa er rask og enkel å lage, og smaker helt nydelig. Det er viktig å bruke ekte eplesaft av god kvalitet for å få best mulig smak i suppa. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1klype(r)
0.5kg
0.5kg
Kveite(eller annen hvit fisk)

SLIK GJØR DU

  1. Kutt opp løken og fres den i litt olje sammen med karri. 

  2. Hell på eplesafta og la det hele putre i 10 minutter. Sil, og smak til med salt. 

  3. Skjær fisken i terninger og legg dem opp i suppa. La fisken trekke seg akkurat ferdig. Server straks, gjerne med litt ristet brød til.

Deilig suppe som er rask og enkel å lage. Foto: Mette Møller

Inneholder

Fisk

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN