Fisk i panne
Fisk i panne Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Fisk i panne

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Fisk i panne

Torsk stekt i panne med hjemmelaget pepperrotsaus. Server med kokte grønnsaker som erter, minigulrot eller brokkoli, og potet. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Fisk

Oppskrift

Vurdering

Pepperrot er et krydder som harmonerer godt med fisk. Du kan kjøpe den fersk og rive i sausen, eller bruke pepperrot fra tube. Smak deg fram.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1dl
Fiskebuljong(terning+vann)
2ss
Pepperrot(revet)
1bunt
1ts
600g
Torsk(fersk eller frossen)

SLIK GJØR DU

  1. Bland crème fraîche,fiskebuljong, revet pepperrot, sukker og halvparten av dillen i en kjele, og la det koke opp. Smak til med krydder.

  2. Skjær fisken i porsjonsbiter, og krydre bitene med salt og pepper. Legg fiskebitene i kjelen sammen med sausen, legg på lokk, og la det trekke i 5–8 minutter. Smak ev. til med sukker.

  3. Strø over hakket dill. Server fisken sammen med kokte poteter og grønnsaker.

Torsk stekt i panne med hjemmelaget pepperrotsaus. Server med kokte grønnsaker som erter, minigulrot eller brokkoli, og potet. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Fisk

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN