Fisk- og paprikasuppe
Fisk- og paprikasuppe Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Fisk- og paprikasuppe

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Fisk- og paprikasuppe

Suppe med paprika og laks, toppet med rensa reker metter godt og smaker herlig. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Laktose
Skalldyr

Oppskrift

Vurdering

Velg gjerne flere farger på paprikaene så blir suppen fristende og fargerik. Du kan bruke både rød og hvit fisk og pynte suppen med noen nyrensede reker og frisk timian ved servering.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
400g
6dl
2stk
Fiskebuljong(terning)
1klype(r)
1klype(r)
2dl
Reker(renset)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær fisken i biter. Rens paprika og skjær i terninger. Rens og hakk hvitløken.

  2. Stek paprika og hvitløk i smøret i en gryte i ca. 3 minutter. Tilsett melk, fløte, vin, buljongterninger og timian. La det koke opp.

  3. Legg i fisken, som er skåret i terninger, og la soppen koke 3-4 minutter. Smak til med salt og kajennepepper. Ha gjerne noen reker i suppen ved servering.

  4. Server gjerne suppen med brød, revet ost og litt fersk timian.

Suppe med paprika og laks, toppet med rensa reker metter godt og smaker herlig. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Laktose
Skalldyr

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN