Fiske- og rekeform
Fiske- og rekeform Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Fiske- og rekeform

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Fiske- og rekeform

Fiske- og rekeform med god karrismak er en enkel, smakfull og spennende middag. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Skalldyr
Laktose

Oppskrift

Vurdering

En fiskeform med god karrismak er deilig på lørdagskvelden.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER
500g
Fisk(torsk- eller seifilet)
1ts
250g
1kvist

SLIK GJØR DU

  1. Skjær fiskefilet, f.eks. torsk eller sei i porsjonsstykker. Dryss salt på stykkene og legg dem i en smurt, ildfast form. Rens og hakk hvitløkbåter og fres den i smør. Ha i karri, tomatpuré, rensede reker og matfløte. Hell alt over fisken og strø revet osten på toppen.

  2. Stek formen midt i ovnen ved 225° i cirka 20 minutter. Pynt med frisk dill og server gjerne kokt ris til.

Fiske- og rekeform med god karrismak er en enkel, smakfull og spennende middag. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Skalldyr
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN