Fiskeboller i hvit saus
Fiskeboller i hvit saus Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min

Fiskeboller i hvit saus

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min

Fiskeboller i hvit saus

Klassiske fiskeboller i hvit saus med reker, sprø asparges, grønne erter og terteskjell. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose
Fisk
Skalldyr

Oppskrift

Vurdering

4.1 (6 stemmer)
Fiskeboller i hvit saus er en klassiker. Her serverer vi fiskebollene i terteskjell med asparges, reker, erter og gulrøtter. Dette er en god forrett, eller du kan servere med poteter til hovedrett.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
500g
Fiskeboller(evt. fiskepudding)

Hvit saus

4dl
Melk(gjerne H-melk)
1ts
1klype(r)
100g
Reker(pillede)
1pakke(r)

SLIK GJØR DU

  1. Smelt smøret og rør inn melet. Spe med melk og rør til sausen er jevn. Smak sausen til med salt, pepper og muskat og rør inn fiskepudding eller fiskeboller.

  2. Varm terteskjellene i varm ovn til de er sprø og gylne. Fyll fiskestuingen i terte-skjellene like før servering og dryss over reker, asparges, gulrøtter og selskapserter. Pynt med dill.

Klassiske fiskeboller i hvit saus med reker, sprø asparges, grønne erter og terteskjell. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose
Fisk
Skalldyr

Oppskrift

Vurdering

4.1 (6 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN