nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min
Fiskeboller i hvit saus
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min
Fiskeboller i hvit saus
Fiskeboller i hvit saus er en klassiker. Her serverer vi fiskebollene i terteskjell med asparges, reker, erter og gulrøtter. Dette er en god forrett, eller du kan servere med poteter til hovedrett.
DETTE TRENGER DU
PERSONER500g
Fiskeboller(evt. fiskepudding)
Hvit saus
2ss
2ss
4dl
Melk(gjerne H-melk)
1ts
0.5ts
1klype(r)
Muskatnøtt(revet)
100g
Reker(pillede)
1pakke(r)
1pakke(r)
SLIK GJØR DU
Smelt smøret og rør inn melet. Spe med melk og rør til sausen er jevn. Smak sausen til med salt, pepper og muskat og rør inn fiskepudding eller fiskeboller.
Varm terteskjellene i varm ovn til de er sprø og gylne. Fyll fiskestuingen i terte-skjellene like før servering og dryss over reker, asparges, gulrøtter og selskapserter. Pynt med dill.