Fiskeboller i tomatsaus
Fiskeboller i tomatsaus Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Fiskeboller i tomatsaus

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Fiskeboller i tomatsaus

Fiskeboller varmes kjapt opp, og i tomatsaus er det en ypperlig hverdagsmiddag Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose
Fisk

Oppskrift

Vurdering

1 (1 stemmer)
Fiskeboller kan du også kjøpe ferske i plastbeger i kjøledisken. Det er forskjell på hvor mye fisk det er i bollene, så ta en titt på varedeklarasjonen.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1boks(er)
1stk
Løk(i tynne skiver)
2stk
Stilkselleri (stangselleri)(to stilker i biter)
1boks(er)
Tomat(hakket)
1klype(r)
1klype(r)
1glass
1klype(r)
Timian(eller andre friske urter)

SLIK GJØR DU

  1. Stek løk og selleri i litt smør til bitene mykner. Tilsett hakkede tomater, finhakket hvitløk, salt, pepper og provencekrydder.

  2. La sausen småkoke i noen minutter og smak eventuelt til med mer krydder. Varm fiskebollene i sausen.

  3. Tilsett noen steinfrie oliven og friske urter. Server fiskebollene med pasta.

Fiskeboller varmes kjapt opp, og i tomatsaus er det en ypperlig hverdagsmiddag Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose
Fisk

Oppskrift

Vurdering

1 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN