Fiskeform med dillsmak
Fiskeform med dillsmak Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Fiskeform med dillsmak

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Fiskeform med dillsmak

Torsk i form med reker og dill Foto: All Over Press

Inneholder

Fisk
Gluten
Laktose
Skalldyr

Oppskrift

Vurdering

Server formen med ris som blandes med grønne erter.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
600g
Torsk(filet)
1klype(r)
1klype(r)
150g
Reker(renset)
2ss
Dill(hakket)
1stk
3dl
Basmatiris(til servering)
150g
Grønne erter(til servering)

SLIK GJØR DU

  1. Legg fisken i en smurt, ildfast form. Strø på salt og pepper. Smelt smøret, og pensle 1 ss på fisken. Dekk med bakepapir og stek ved 200° midt i ovnen i 10 minutter.

  2. Dryss mel over resten av det smeltede smøret. Rør om og tilsett matfløte. Kok opp, og tilsett kraften som dannes i formen med fisken. Smak til med salt og pepper. Hell sausen over fisken. Strø over revet ost, og sett formen ytterligere i ovnen i ca. 10 minutter.

  3. Strø over reker og dill og server med sitronbåter.

  4. Kok ris etter anvisning på pakken. Legg i ertene når det er 4–5 minutter igjen av koketiden.

Torsk i form med reker og dill Foto: All Over Press

Inneholder

Fisk
Gluten
Laktose
Skalldyr

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN